GARANTIE


Kapotte en/ of beschadigde producten
Wij leveren alle producten functionerend, compleet zijn met de officiële verpakking, eventueel instructieboekje en garantiebewijs (tenzij duidelijk anders vermeld).
Wij controleren alle batterijen van de horloges die verkocht worden. In het geval dat u toch nog een product heeft ontvangen die niet functioneert vragen wij u vriendelijk om eerst de batterij te controleren voordat u het product als kapot of beschadigd beschouwd.
 
Garantie geldt voor eventuele fabricage fouten in het uurwerk van de horloges. De batterij, horlogeband, kast, kroon of glas vallen niet onder de garantie. Ook schade door verkeerd gebruik zoals het stoten of laten vallen van het horloge vallen niet onder de garantie.
 
In het geval dat u een product ontvangt dat niet functioneert, neem dan zo snel mogelijk contant op met ons. U kunt de producten tot 5 werkdagen na ontvangst terug sturen. Helaas kunnen wij na deze 5 dagen geen kapotte en/of beschadigde producten meer in ontvangst nemen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de producent. 
 
Alle verkochte producten van ovithorloges.nl zijn producten van de beste merken en worden geleverd met de officiële garanties (tenzij duidelijk anders vermeld). Volgens de wet leveren wij garantie voor een periode van 24 maanden. De garantie moet worden geleverd door de producent (wanneer het binnen Europa is geproduceerd) of door de importeur (wanneer het product buiten Europa wordt geproduceerd)
 
U kunt zelf contact opnemen met deze garantieverlener. De adressen van de klantenservice staan in de meeste gevallen vermeldt op de garantie zelf of in het instructieboekje. Wanneer een product in assistentie is bij de garantieverlener kan dit een aantal weken op zich wachten voordat het product wordt gerepareerd. In het geval van problemen zijn wij altijd bereid u te helpen maar in geen geval kan ovithorloges.nl worden aangezien als originele klantenservice van het desbetreffende merk.
 
Alle producten die wij leveren voldoen aan de eisen van de Europese Unie (EU).