Blog

FACEBOOK WIN-ACTIE

DE WINAAR VAN WIN-ACTIE OP FACEBOOK:           MARCEL VASSEUR!!

Van Harte geffeliciteerd!!

Met je mooie gele FILA horloge uit de nieuwste collectie!

 

Lees meer

Datum Toegevoegd: 10-12-2012

Marc Ecko

 

MARC ECKO VOORJAARSCOLLECTIE 2012 is nu beschikbaar in ovithorloges.nl

Het Amerikaanse merk Marc Ecko staat voor Urban stadskleding, hiphop, rapper stijl, jong en opvallende designs. In de Unlimited collectie 2012 zie je deze stijlen ook goed terug. De Marc Ecko horloges spreekt een jong publiek aan die zich verbonden voelt met de muziek, urban levensstijl en creativiteit. De modellen geven dit gevoel door de kleuren, opvallende ontwerpen en het gevoel van "alles is mogelijk" Marc Ecko horloges zijn zeer smaakvolle ontworpen horloges.

Wij bieden u een ruim aanbod van dit prachtige horlogemerk Marc Ecko. We bieden een ruime keuze aan kleurrijke en smaakvolle horloges aan. Alle Marc Ecko horloges worden geleverd in een Marc Ecko originele verpakking inclusief instructieboekje.

De aankoopfactuur is tot 24 maanden na de aankoop geldig als garantiebewijs. Op alle Horloges en Sieraden die worden aangeboden op Ovithorloges.nl is de fabrieksgarantie van toepassing.

NU MET GRATIS VERZENDING!

Geef je mening over de nieuwe collectie van Marc Ecko 2012 op Facebook! KLIK HIER!

OVIT | Horloges & Sieraden

Lees meer

Datum Toegevoegd: 22-11-2012

Red Line horloges

 

De ontwerpers van het merk vinden dat een horloge meer is dan een technisch product, Merk Horloges Red Line staan voor het risico in het leven. Door de rode accenten in het uurwerk laat het de gebruiker nadenken over het risico in het leven en dat het risico om te leven het waard is. Elke minuut van het leven is het waard! Merk Horloges Red Line zijn stoer, mannelijk en hebben een mooie onderliggende boodschap.

Met 10% korting op de winkelprijs!

Alleen bij ons, nu met GRATIS verzending! 

OVIT | Horloges & Sieraden

Geef je mening over deze prachtige horloges op facebook! KLIK HIER!


 

Lees meer

Datum Toegevoegd: 22-11-2012

Dames horloges Roberto Cavalli

 

Zojuist binnen gekomen de Roberto Cavalli Dames horloges. Nieuwe modellen zoals EVA en The Snake zijn de koplopers van de Roberto Cavalli horloges. De dames horloges zijn gefabriceerd van de beste kwaliteit materialen, zeer modieus design en met veel precisie in elkaar gezet. En dit is te zien!

Klik op de afbeelding en ga direct naar onze Roberto Cavalli horloges categorie. Deze spetterende dames horloges tegen beste prijzen.

OVIT Horloges & Sieraden


 

Lees meer

Datum Toegevoegd: 09-11-2012