Categorieën

Festina


Festina is uitgegroeid tot het meest aantrekkelijke merk van de Festina Lotus Group die over de hele wereld succes heeft. Festina beschikt over meer dan een eeuw ervaring, waardoor zij horloges vervaardigen van uitstekende kwaliteit. Over de hele wereld zijn designers, in opdracht van Festina, bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen. Zij ontwikkelen designs die wereldwijd modegerelateerd zijn. Festina heeft voor iedereen, ongeacht het land waar men woont, een horloge.


Festina staat voor degelijkheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Of u nu op zoek bent naar een sportief horloge, een modieus horloge of o.a. een klassiek horloge voor speciale gelegenheden. U vindt het in de Festina-collectie. Met Festina kiest u voor kwaliteit en jarenlang draagplezier. Ieder horloge beantwoordt aan de meest strenge kwaliteitseisen.


 

Alle Horloges en Sieraden aangeboden op Ovithorloges.nl worden geleverd in de originele verpakking inclusief instructieboekje. De aankoopfactuur is tot 24 maanden na de aankoop geldig als garantiebewijs. Op alle Horloges en Sieraden die worden aangeboden op Ovithorloges.nl is de fabrieksgarantie van toepassing.


Profiteer nu van GRATIS verzending!!


 

Festina


Verfijnd zoeken

Er zijn geen producten in deze categorie.